SPANDOEKEN

Spandoeken, reclame waar niemand omheen kan!

Een Spandoek is de voordeligste, snelste en effectiefste manier om een merk of bedrijf onder de aandacht te brengen of een boodschap extra kracht bij te zetten. Daarom behoort het Spandoek al jaren tot één van de meest verkochte sign- en communicatiemiddelen. Een spakdoek aan juw bedrijfsgebouw, het promoten van een nieuwe actie of de aandacht trekken tijdens een beurs of expositie, een Spandoek bedrukken is een goede opvallende mogelijkheid om doelgericht te adverteren.

 

Kies het juiste doek voor uw toepassing

Kies een voordelig enkelzijdig bedrukt PVC spandoek voor events, een blockout spandoek voor professionele reclamedoeken met dubbelzijdig bedrukking of een luchtdoorlatend Meshdoek om te bevestigen aan werfhekkens of andere constructies die stevig in de wind kunnen staan. Of ga voor duurzaam met hét 100% recyclebare, opvouwbare, lichtgewicht polyester ProPES Outdoor doek. De mogelijkheden die we bieden zijn eindeloos.

Enkelzijdige spandoeken

Banner 510 is het PVC doek van 510 gr/m². Het meest gebruikte spandoekmateriaal. Deze veelzijdige alleskunner kun je al heel snel in huis hebben. Het frontlit is indoor en outdoor te gebruiken en is voorzien van een B1-brandcertificaat.

Dubbelzijdige spandoeken

Banner 610 is een PVC doeksoort (610 gr/m²) van een extra hoogwaardige en stevige kwaliteit. Het zeildoek heeft een matte uitstraling en nauwelijks structuur. De binnenkant heeft een zwarte kern wat voorkomt dat de prints doorschijnen. Hierdoor is het bij uitstek geschikt om aan twee zijden te bedrukken voor bijvoorbeeld dubbelzijdige Spandoeken. Banner 610 is brandwerend en heeft een B1-certificering. Bovendien kan het ook enkelzijdig geprint worden.

MESH spandoeken

Luchtdoorlatend MESH doek is een PVC doek van 270 gr/m² met een matte open structuur als gaas. Het materiaal heeft een geweven constructie met kleine gaatjes, waardoor het luchtdoorlatend is. Daarnaast is het gewicht van het doek aanzienlijk lager. Gebruik dit soort spandoek voor alle constructies te nu en dan stevig in de wind kunnen staan.