top of page

CANVAS

Canvasdoeken: een aanwinst voor interieur

De populariteit van Canvasdoeken laat zich eenvoudig verklaren: het is gemakkelijker dan ooit om een persoonlijke foto of afbeelding om te toveren tot een kunstwerk. Canvasdoeken zijn al jaren een geliefd product als wandpaneel in diverse interieurs. De hoge resolutie print komt perfect tot haar recht op het matte canvas met B1-brandcertificering. De canvas prints worden strak opgespannen op sterk duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Milieuvriendelijke indoor Canvasdoeken voor haarscherpe (foto)prints

Onze indoor Canvasdoeken worden geprint op mat polykatoen canvas van hoge kwaliteit. De mix van katoen (65%) en polyester (35%) geeft het Canvasdoek een karakteristieke natuurlijke look. De reukloze HP Latex inkt is milieuvriendelijk en zorgt ervoor dat de kleuren er uit springen! We bieden de meest populaire formaten aan. Houd bij het 18 mm frame rekening met een afwijkende afloop van 3 cm. Voor het frame van 38 mm geldt een afloop van 4,5 cm.

Eveneens kan gedrukt worden op IP 2305, een speciaal gecoat polyester textiel banner, geoptimaliseerd voor (eco) solvent-based inkjet printen. Gecertificeerd als B1 brandvertragend product, is IP 2305 ideaal voor tentoonstellingen, beurzen en point of sale toepassingen. De coating op de voorzijde van IP 2305 maakt het ondoordringbaar zodat er geen toegevoegde liner benodigd is tijdens het printen.

bottom of page