top of page

INDOOR

Letters & Logo's

Muurstickers

Muurstickers voor marketingdoeleinden

Muurstickerszijn eenvoudige oplossingen die je in kunt zetten voor veel verschillende doeleinden. Muursticker zijn toepasbaar op verschillende ondergronden.

 

Muurstickers als originele wanddecoratie

De manieren om Muurstickers te gebruiken zijn zeer divers. Ze zorgen voor een unieke uitstraling van muren op kantoren en praktijken. Of zet een huisstijl neer om nooit meer te vergeten met op maat gemaakte Muurstickers. Bovendien zijn Muurstickers ook zeer geschikt als bewegwijzering aan de binnen- of buitenkant van een gebouw.

Freesletters

Vertel jouw verhaal met Freesletters

Freesletters zijn een krachtige manier om jouw verhaal of boodschap duidelijk te maken. Het is niet voor niets dat Freesletters de meest gekozen vorm van gevelreclame is. Zo valt een bedrijfsnaam op een gevel, een routing of een aanduiding meer op met 3D letters. Met letters vertel jij jouw verhaal! Ook logo’s, cijfers, borden of beeldmerken zijn goed te frezen. Freesletters zijn verkrijgbaar in Plexiglas, Dibond®, Dibond® Butler Finish, Forex®, Re-board® en Beelite.

Onderscheidende Freesletters met prints

Laat uw boodschap extra opvallen door de letters te voorzien van print, passend bij uw huisstijl, opvallende kleuren, patronen of beelden. Ook zorgt dit voor de beste match in combinatie met uw logo.

Wandsigning, een boost voor de beleving en koopgedrag

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat het inzetten van instore visuals een grote invloed hebben op de beleving en het koopgedrag van klanten. Daarnaast onderstrepen krachtige en opvallende Freesletters de gewenste uitstraling van jouw klant.

bottom of page