top of page

OUTDOOR

Spandoekframes

Een populaire keuze.

Voor de hedendaagse gevelreclame vormen Spandoekframes veelal dé oplossing. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden beschikbaar. Een dubbelzijdig, verticaal spandoek aan een ophangingsysteem, of een enkelzijdige digitaal geprinte en/of beletterde spandoek gemonteerd in een spanframe voor geveltoepassingen. Eveneens kan een losstaand frame aangemaakt worden voor plaatsing op een terrein.

U heeft keuze uit diverse materialen voor het samenstellen van uw spandoekframes. Van aluminium en inox tot duurzame houtsoorten.

Gevelbanier

Val ook op met Banieren

Banieren zijn langwerpige doeken die van boven tot onder opvallen en een stijlvolle uiting van een boodschap of merk zijn.

Optimaliseer de uitstraling

Banieren zijn een mooie aanvulling op bestaande uitingen. Met de Gevelbanier vergroot je de uitstraling van bedrijven en handelszaken. In winkelstraten en op industrieterreinen kun je bijna niet om een Gevelbanier heen. Door montage op hoogte en de haakse positie is de Gevelbanier voor ieder pand een blikvanger. Met de dubbelzijdige bedrukking is de boodschap aan beide zijden zichtbaar.

bottom of page