top of page

PRINTING & STICKERS

Stickers | Print & Cut

Met onze Epson Surecolor printer en Summa snijplotter maken wij voor u de meest doeltreffende stickers voor al uw toepassingen. Het personaliseren van uw eigen product, het identificeren van uw uitrusting of simpelweg reclame maken.

 

Een speciale vorm?

Met de print & cut toepassing worden de stickers na het printen digitaal uitgesneden met de snijplotter. Geen dure opstartkosten dus voor het uitsnijden van gelijk welke vorm. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Al dan niet voorzien van een papieren applicatietape. U kan door het gehele digitale proces eveneens eenzelfde sticker maken in verschillende formaten en dit zonder extra kosten. Dit procedé is geschikt voor zowel kleine als grote oplages.

 

U wenst extra duurzaamheid?

Met onze huidige printtechnieken en inkten garanderen wij u een maximale levensduur van de sticker. Wenst u de duurzaamheid van de stickers te verlengen dan kan dit met een gepast laminaat. Mat of glanzend.

Afhankelijk van de toepassing heeft u de keuze uit monomere, polymere en gegoten foliekwaliteiten. Onderling is er wel een in acht te nemen prijsverschil. Het is dan niet onbelangrijk samen naar de beste folie op zoek te gaan voor uw toepassing.

Moeilijke ondergrond?

Hebt u een toepassing op een gestructureerde ondergrond, ABS plastic, poederlak, polytheen (PE) of polypropeen (PP)? Kortom een moeilijk te bekleven ondergrond. Hiervoor kiest u voor een folie met een High-Tack lijmlaag. Met deze speciale lijmsoort voor oppervlakten met een niet-polaire ondergrond hechten uw stickers optimaal.

bottom of page