top of page

INDOOR

Textielframes

Textielframes worden samengesteld uit een hoogwaardig aluminium geanodiseerd frame en een flexibel textieldoek dat digitaal bedrukt wordt in full color. Deze slanke frames zijn nauwelijks zichtbaar. Op maat beschikbaar van klein tot groot formaat. Het frame wordt in een handomdraai bekleed met een digitaal bedrukt textieldoek via een uniek opspansysteem. Door de flexibiliteit van het doek wordt deze automatisch opgespannen in het frame. Montage alsook vervangen ervan is eenvoudig uit te voeren.

Steeds weer een andere look met Textielframes

Eindeloos van look veranderen... maak het mogelijk met Textielframes! Liever een frame met verlichting erin? Ga dan voor ons frame met LED verlichting. Krachtige verlichting en haarscherpe prints gegarandeerd.

Wissel gemakkelijk van boodschap

Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de Peesdoeken in een handomdraai. En met de handige E-lock tool gaat dit nog gemakkelijker. Omdat de frames op maat worden gemaakt zijn ze voor iedere ruimte geschikt. Keize uit een zilverkleurig, zwart of wit profiel.

 

Sterk, sterker, sterkst

Het Textielframe is verkrijgbaar in vier verschillende diktes. Het voordelige 19 mm profiel is uitsluitend geschikt voor wandframes. Het 27 mm profiel kan horizontaal en verticaal als wandframe of als plafond frame worden gebruikt. Dit maakt het de meest gekozen optie. Dan is er nog het solide 44 mm profiel. Deze is dubbelzijdig toepasbaar. Dit frame is zowel vrijstaand of verticaal hangend aan het plafond in te zetten. Tot slot is er de profieldikte van 80 mm. Dit frame biedt extra stevigheid, heeft een solide look en is zowel staand als hangend toepasbaar.

Bij het frame met LED verlichting heb je een profiel van 55 mm breed. Dit wordt gecombineerd met een Dibond® achterplaat. Op deze plaat worden de LED strips gemonteerd en deze zorgen voor een perfecte, egale lichtverspreiding.

 

Een (s)tof object

Bij het Textielframe kies je uit vier soorten doek: Dekostof, Structex, Theater en Decotex. Bij het LED frame heb je keuze uit Samba Backlit. Met lichtbron wordt het doek mooi egaal verlicht en heeft het een mooie scherpe uitstraling.

bottom of page